Urheilutieto

Urheilun media-, tiedotus -ja manageripalvelut
 

Urheilutiedon uusi Mediapalvelu – Julkisuuden
maksimointia kustannustehokkaasti

Arvoisa urheiluväki. Tuntuuko siltä, että lajinne ja urheilijanne ansaitsisivat enemmän positiivista julkisuutta osakseen? Onko lajinne uutispimennossa, mikä vaikuttaa sponsorien saamisen vaikeuteen ja katsojakatoon tapahtumissanne? Puuttuuko teiltä tärkeitä kontakteja urheilutoimittajiin ja urheilutoimituksiin, joiden avulla juttuja voisi mediaan saada?

Jos vastaat edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, on Urheilutiedon uusi Mediapalvelu vastaus haasteisiin. Urheilutiedon Mediapalvelu konsultoi media-asioissa urheiluliittoja, urheiluseuroja, urheilujärjestöjä, urheilujoukkueita, urheilutapahtumia ja yksittäisiä urheilijoita.
Mediapalvelun intohimona on auttaa asiakastaan pääsemään esille mediassa – kirkkaassa ja positiivisessa valokeilassa. Urheilutiedon Mediapalvelun asiakkaan käytössä on laadukasta urheilumedian osaamista ja suorat kontaktit urheilumedioiden toimituksiin. Mediapalvelu auttaa löytämään juuri ne asiat eri lajeista ja urheilijoista, jotka ovat median silmin katsottuna kiinnostavimpia.  Tiedämme vuosien kokemuksella minkälaiset jutut kiinnostavat urheilumedioita ja tunnemme eri urheilutoimitusten toimintatavat. Siksi olemme avaimesi otsikoihin. Urheilutieto on tuottanut urheilun uutispalvelua jo vuosikymmenten ajan Suomen merkittävimmille sanomalehdille. Urheilutieto on tehnyt juttuja erittäin laajasti eri lajeista ja tuntee hyvin pienemmätkin lajit ja niiden tarpeet ja toiveet. Urheilutiedon Mediapalvelu toteuttaa asiakkaan toiveista myös projektiluonteisia tiedottajan ja mediavastaavan työprojekteja ja toimii asiakkaan tukena päivittäisessä viestinnässä ja tiedottamisessa.
Nyt olemme valmiita antamaan ammattiosaamisen käyttöönne todella joustavasti tuntiveloitukseen perustuen. 

Ota yhteyttä ja kerro rohkeasti toiveistasi media-asioita kohtaan.
Teemme tilannekartoituksen ja sen jälkeen toimenpiteet, joiden avulla mediahuomiosi tulee kasvamaan. 

Urheilutiedon uutispalvelu uudistuu

Urheilutiedon Uutispalvelu on pitkät perinteet omaava urheilun uutisbrändi, joka tehnyt urheilujuttua urheilumedioille jo vuosikymmenten ajan. Nyt Urheilutieto uudistuu tarjoamalla asiakkaille monipuolisempaa, joustavampaa ja kustannustehokkaampaa palvelua. Urheilutiedon palvelu koostuu 5-6 urheilun uutisjutusta viikossa, sekä asiakkaan tilaamista peliraporteista. Pääasiassa Urheilutieto tekee peliraportteja pääkaupunkiseudulta, mutta Urheilutiedon laaja avustajaverkosto on asiakkaan käytettävissä tarvittaessa ympäri Suomen. Urheilutiedon palveluun kuuluu myös valokuvia.

Urheilun Uutispalvelun kysytty uutuus on aamuisin tehtävät jutut NHL-liigan tuoreimmista tapahtumista, joissa seurataan varsinkin suomalaispelaajien edesottamuksia.
Urheilutiedon palvelupaketti on nyt ensimmäisen kerran tilattavissa joustavasti toistaiseksi voimassa olevalla kuukausisopimuksella. Tervetuloa mukaan Urheilutiedon Uutispalvelun asiakaskuntaan, mikä koostuu Suomen tärkeimmistä urheilumedioista.